Imorgon.. Kanske?

Ja, man kan ju hoppas på att vi får lägenheten imorgon då både jag och Jenny är lediga för då skulle vi kunna måla och dona och flytta möblerna :) Tänk att i helgen kanske jag och Jenny BOR där, oj vad vi längtar! Bokat in shoppingrunda på Jysk på torsdag efter jobb och en Ikea-dag på lördag!

Beställde lite fina saker från HM Home också så det kommer förhoppningsvis i slutet på veckan eller början på nästa vecka!


See you!

Om du lämnade mig nu

Jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
Jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
Jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
Jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu


Fredag!

Vilket betyder jobb för min del, men är ju ledig imorgon så det är ju chill :) Har varit på ett litet möte under morgonen och sedan var det dags för skolan. Yippikay yay! Jag hade en lektion i natur och jag kan nästan med all säkerhet säga att jag inte kommer fullfölja den kursen, vem behöver kunna den kemiska beteckningen för kalcium för att klara sig här i livet liksom? Då läser jag nog hellre historia :)

Flytten närmar sig och jag är så fruktansvärt förväntansfull, det kommer bli så himla roligt samtidigt som det kommer kännas konstigt att plötslig bo med någon annan än Johan, jag har ju bara bott med honom sedan jag flyttade hemifrån. Men vi ser fram emot det, Jenny och jag har känt varann många år och aldrig varit ovänner så det ska nog gå finfint :)

Oj vad jag har snöat in mig på Lars Winnerbäck ft. Miss Li - Om du lämnade mig nu, kan säga att den låten spelas 24/7 här hemma :) Nu ska jag kolla lite på Ikeas hemsida, massa nya saker ska inhandlas, vi var förresten i Malmö i tisdags och hämtade vår soffa, vacker som tusan!




JÄTTE gammal bild på mig och Jenny :)

Todays'

Godmorgon på er :)

Ligger fortfarande kvar i sängen och känner verkligen inte för att gå upp! Men det måste jag snart ändå för jag ska ju träffa en yrkesvägledare kl 11:00 och prata om hur jag ska lägga upp pluggandet! Sms:ade Mia och tänkte höra om hon ville fika och snacka lite skit sen :) Får väl se om hon svarar snart!

Jag ringde förresten precis på en soffa jag hittade på blocket igår, verkligen fin men där stod inga mått. Men hon bad mig ringa tillbaka efter 17.00 så det får jag INTE glömma!

Nu ringde Gunilla om jobb också, great :)

Vilka sötnosar :)


Den första september..

.. går flyttlasset till Musikantvägen :) Vi fick lägenheten, yaaay :) Imorgon ska vi åka och titta på färg och börja planera allting. Det ska bli så kuuuul!

Dagens favorit


Frankie J. ft. Pitbull - Tell Me

090817

Måndag igen och ny vecka! Inga jobb inplanerade vilket känns lite tråkigt, vad ska jag nu göra hela veckan? I fredags var jag och min blivande "sambo" Jenny och tittade på en lägenhet och idag får vi förhoppningsvis reda på om vi får den, hoppas hoppas hoppas :) Ska bli skönt att äntligen få ha något eget igen.. Jag har ju bott hemma hos min mamma sedan jag och pojkvännen broke up.. Vi har ett väldigt konstigt förhållande vi två.. Vi kan inte vara tillsammans men vi kan inte vara utan varann heller tydligen! :)

Ringde Komvux för en stund sedan och hörde om det var försent att anmäla sig, men trevliga som dom var så sa dom att dom var flexibla och att jag kunde få komma och prata med en yrkesvägledare, så jag ska dit imorgon kl 11:00. Plugg lockar inte så mycket i mina ögon egentligen, men det är ju bättre än att inte ha någonting alls att göra!
Se nu till och komma hem Babsan, jag behöver den där latten :) ♥

Sol och värme!

Så underbart att sommaren äntligen är tillbaka. Hoppas nu den stannar ett tag!
Dagen har spenderats med i en solstol med Annika (i en annan solstol såklart..), två tokiga hundar, bad och badmintonspelande ;) Myspys! Tänkte kolla upp lite lägenheter på nätet nu, hörs kanske senare :)

Ciao!

RSS 2.0