Russian Roulette



Snart dags för flytt igen.

Det ska bli så himla kul :) För första gången i mitt liv ska jag ha ett boende som är ENDAST mitt och ingen annans, jag längtar så mycket att jag nästan spricker och det ska bli så jäkla roligt att få inreda, handla nya saker och komma iordning och bara få känna att det är mitt hem, mitt alldeles egna hem! Jag älskar också att jag bara kommer ha 5 minuters gångavstånd till Jenny, ifall vi nu skulle sakna varann om kvällarna ;)

Tycker att det är jättekul att flytta och jag älskar att komma till ett nytt ställe där man får börja planera hur man ska ha det och allt det där andra som hör till.. Frågan är vad lilla Kenne tycker? Lillskiten har ju flyttat snart tre gånger på lite mer än ett halvår (det har ju jag med förstås) så jag hoppas att vi ska komma till ro och trivas i den nya lägenheten så snabbt som möjligt och att Ken också blir nöjd. Han kommer givetvis sakna Jenny och hennes jädra ylande med honom varenda kväll, det är nog bara jag som kommer tycka det är skönt att slippa höra det, haha, dom två är ju experter på att föra liv! ♥

En annan tanke jag också har nu är vad jag vill göra i framtiden. Jenny tänkte börja plugga till behandlingsassistent och frågade om jag var intresserad och visst, ska jag vara kvar i vården ett tag till så är ju detta en bra sak att göra, men frågan är ju om jag vill det? Visst trivs jag, men det finns så mycket annat att göra här i världen!


Nu virvlade mina tankar bort och hamnade helt plötsligt i Turkiet, fan jag längtar tillbaka till värmen och alla galna upptåg med mina sniglar, underbara! :) Båtturen vi var på under en hel dag, turkarna vi lämnade mitt på dansgolvet, drinkarna nere vid strandpromenaden, alla danskar som hatade oss och tyckte att vi var puckon (det gjorde förstås alla på hotellet inklusive personalen, det var ju dom vi lämnade på dansgolvet haha), den natten vi hade druckit lite för mycket och sprang runder på hotellet kl 3 på natten och lekte James Bond och gömde oss för vakten, älskade lilla Rita (en hund), HEFFE haha och en massa andra saker. Det är helt enkelt så att man mår som bäst när man är utomlands :)



Sniglar ♥


RSS 2.0