Ledig.

Är ledig idag så jag har fixat med massa papper som skulle skrivas på och betalat räkningarna, finns det något tråkigare än att se pengarna flyga iväg från kontot? Som tur är har jag iallafall något positivt att se fram emot och det är ju att om en vecka ligger jag och tjejerna på en strand i Alanya och pressar, för bruna ska vi minsann bli och dansar oss igenom nätterna :) Kommer bli en oförglömlig vecka känner jag på mig och det ska bli oerhört skönt att få komma bort från vardagen och bara släppa allt man har har hemma och bara kunna tänka på sig själv!


Hörs!

Nu har sambon också börjat blogga :)

Hennes blogg hittar ni här.
 

 


Ååååå..

Ligger nu i soffan och är SÅÅ nära på att somna, vilket är ganska dumt med tanke på vad klockan är och somnar jag nu kan jag inte sova senare ikväll! Så det är bara att sätta tändstickor som håller upp ögonlocken och sedan är jag fit for fight igen ;) En mysig "ensamhemma" kväll får det bli idag eftersom J inte kommer hem förrän senare!


Höörs! (Haha, där var jag fyndig!)

Något att se fram emot :)

Just det! För vi ska ju till Alanya den 5/10 :)
Sol, bad, nya intryck, fina människor och GOD dricka!
Livet är bra härligt just nu.. Känns som man äntligen kommit på fötter igen och kan se framåt och sluta tänka på det som varit. Jag gillar det och nu längtar jag bara otroligt mycket tills den dagen kommer :)

RSS 2.0