Michael Jackson

En legend har blivit återlämnad till änglarna och en hel värld sörjer..


Onsdag..

Hemma efter en natt på jobbet, lite sådär lagom trött eftersom varken jag eller den jag arbetar hos har sovit så väl inatt.. Vi har hostat och harklat ikapp med varann så det blev inte många timmars sömn! Nu vill jag att denna jäkla förkylningen försvinner, tack och hej!

Överväger att vila mig en stund men vädret är ju bara så fantastiskt så vila kan jag nog fan göra ikväll :)
Nu blir det solen :)


Tant Sandra och Filip :)

På torsdag ska jag passa denna lilla guldgossen :)



Hard work work

Hej bloggen :)

Idag har jag legat ute i solen hela dagen och läst min bok, 14 år till salu som jag skrivit om i bloggen tidigare. Nu har jag iallafall läst ut hela och den är fortfarande lika bra som jag tyckte när jag skrev om den sist (hade läst ungefär hälften då..). Var inne på bokhandeln också och köpte fjärde och sista boken om Edward och Bella (Twilight, för er mindre begåvade.. Haha!) och även två deckare som jag fyndade till ett billigt pris! Det blir mycket läsning i sommar och jag älskar det!

Ska snart hoppa in i duschen och sedan göra mig redo för att köra och jobba. Har natten så jag går av klockan 10 imorgon. Datorn och en bok följer såklart med ;)


Puss!

Sedär ja..

I'm off to bed, sleep tight motherfuckers!

(fan va ful i mun jag kan vara..) Hihi..

Det är gott med kottar!


Dags att vakna :)

Godmorgon mina vänner!

Dom flesta är nog bakfulla en dag som denna men inte jag för en gångs skull och det känns jävligt skönt :)
Nu ska jag hoppa upp ur sängen och göra mig iordning sedan ska jag köra till Beddinge! Hoppas det blir bättre väder tills ikväll.. Bloggar under dagen om jag hinner ;)


Puss!

Nu blir det sängen..

Hej!

Har försökt MMS-blogga hela kvällen utan någon större framgång, det skickas men blir inte levererat.. Har hursomhelst haft en jättemysig kväll hemma hos S och D med vin, ostbricka, öl och massa massa snack :) Supermysigt att bara ta det lugnt ibland för jag tycker att midsommar är så jävla överskattat! Det ska ätas sill och drickas snaps.. Nästa år ska jag bojkotta sillen och äta pizza och istället för snapsen ska jag dricka saft! That's my idea of a great midsommar för hey, vem vill vara som alla andra? ;)
Lägger mig och sover nu, har en sjuhelvetes huvudvärk :( Sov gott mina vänner och hoppas att ni har haft eller har en trevlig kväll.

Lots of love


Vilket fint midsommarväder vi ha

3c6f45f5f141834f39704932b432b437.png

Kolla varifrån!

Vilket fint midsommarväder vi har fått (är dock inte ett dugg förvånad..) Tråkigt som jag har så har jag precis gjort ett quiz på facebook som heter: Hur väl känner du Sandra? Gå in och gör det för fan:)


Glad midsommar!

Ville bara önska alla en glad midsommar och en trevlig kväll! Själv ska jag hem till en gammal barndomsvän, dricka lite vin och bara ta det lugnt. Första midsommaren på länge som blir lugn förutom förra året då jag jobbade.. Men det behövs verkligen så jag blir frisk och kry tills på måndag då mitt semvik börjar!

Sedan blir det kanske USA till hösten, ska snacka med M när hon kommer hem därifrån :)


Puss på er!



Sommarklädd till tusen.. Eller? HAHAHA

Jag är seriös jag..

Wow, nu funkade mobilbloggningen också, fantastiskt va? :)

Titta vad jag åt innan! Mums:)

0-7c94fd0d4bd0fcc3ee978ff8da2ce79d.png

Titta vad jag åt innan! Mums:)


Farm Town :)

Jag har inte börjat läsa än för jag har fastnat på Farm Town på facebook. Man blir verkligen helt beroende av det spelet, jag odlar massa potatis och druvor nu för att tjäna pengar så jag kan köpa hus! Vilken seriös bonde jag är! :) Har man inget bättre för sig en torsdagseftermiddag så..

Regn och rusk

Det blev en flaska vitt vin och några cider och öl på bolaget istället för Likör 43. Billigare och roligare att kunna dricka lite blandat :) Midsommar imorgon blir lugn med tanke på min förkylning. Tänkte spendera den hemma hos Sofia och Dick med lite god mat och (kanske!) lite vin.. På lördag bär det av ner till Beddinge för att möta upp J och familjen + deras vänner, hoppas på fint väder så man kan gå lite nere på stranden :) Framåt eftermiddagen/kvällen kör vi hem får då är vi nämligen bjudna in till grannarna på lite partaj, det kommer bli fun yeah! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen, äta naturgodis och läsa! Det finns inget mysigare en sådan här dag! ♥




Jätte gammal bild på mig och Babsan. Så små och söta vi var på den tiden.. Nu är vi bara söta ;)

Ännu värre..

Idag hade jag tänkt ta tåget in till Malmö för att inhandla lite maskeradsaker till midsommar, men min kropp säger bestämt nej. Den säger stanna hemma i sängen, vila och läs en bok istället. Jag vill ju så gärna bli frisk till imorgon (lite stora förhoppningar kanske..) men iallafall bli frisk till på måndag då jag börjar jobba. Gud, finns du där uppe så hjälp mig bara denna gång! Hej vad religös jag blev helt plötsligt! :)

Måste snart upp en stund ändå för att köra mamma till vårdcentralen och så tänkte vi ta en sväng in på bolaget. Jag är lite sugen på att köpa Likör43 men den lämnar ju hål i plånboken för fan! Får väl bli en flaska vin och lite cider istället kanske? Mums det med ju!


Hörs lite senare!

Tips från coachen!

Jag tycker att ALLA borde läsa denna här boken. Den är helt fantastisk och man börjar nästan gråta när man förstår vad denna tjejen tvingades gå igenom bara 14 år gammal. LÄS LÄS LÄS säger jag bara! :)






Godnatt och sov gott.

Förkyld..

Nu verkar det som att bloggen funkar som den ska igen! Jag som skrev ett så himla bra inlägg imorse när jag vaknat, men tyvärr så publicerades det inte så nu får ni inte veta vad det handlade om! HAHA!
Sofia kom hit en stund så vi satte oss ute i solen och drack lite te/vatten och pratade hemligheter ;)
Nu är jag helt slut i huvudet av den jäkla förkylningen som fått grepp om mig så jag vill bara slänga mig i en soffa, äta massa onyttigheter och se på film! Babsan, var du sugen eller?

Ha det bra mina hjärtan!

Funkar det nu?

Testing testing :)

En påminnelse till er som läser:

KOMMENTERA FÖR FAN :)

Snart är det..

MAAAT :)



(otroligt givande inlägg va?)


.

Hej på er :)

Sitter och lyssnar på gamla sköna Magnus Uggla låtar och tänker tillbaka på hur det var när man var yngre, då allt var så lätt, man hade inga bekymmer och man behövde inte oroa sig inför morgondagen. När det värkte i hjärtat då "killen" hade gjort slut hade man glömt bort det veckan efter och hittat någon ny. Man kunde alltid förlita sig på sina föräldrar och fick pengar av dom när man behövde det. Det enda man behövde göra var att gå till skolan och oftast i den åldern tyckte man ju om skolan.
Nu är livet så mycket jobbigare och tråkigare, ibland önskar jag att man slapp växa upp, att man fick vara 10 år föralltid. Visst är det skönt och kul att vara självständig ibland men samma trygghet som man kände när man var liten finns inte längre! Det tar inte heller längre en vecka för hjärtat att läka..


Jag får gåshud av denna låten..

Det lät liksom "puff"..

HAHAHAHA! Vilken dag säger jag bara! Vurpan har ni kunnat läsa om i förra inlägget och nu ska ni få läsa något annat jättekul! Jippi tänker ni ;)

Det gick till såhär förstår ni: Helena ska just byta scartkabel för att vi ska kunna se på film då både jag och Alex ser i slowmotion att tv:n är på väg att trilla framåt.. Vad gör man liksom, man hinner inte reagera och man hinner verkligen inte resa sig upp, springa fram och försöka ta emot den.. Så där satt vi som två fån och såg tv:n trilla i golvet med ett brak framför Helenas något chockade ögon, det lät ungefär såhär: PAAANG, sedan lite PUFF (+lite rök och gnistor) och sedan fick alla tre ett jäkla skrattanfall.
Dagens klump Nr2 ;)

Drog ut sladden för vi tänkte att den kanske börjar brinna, det vet man ju inte (inte varje dag man tappar en tv liksom..)! Upp med den på bänken igen och sedan i med kontakten och se på fan, den funkade fortfarande :) Bortsett från att ena hörnan har blivit grön och den andra lila så det var lite spännande att titta på filmen sen för man fick gissa sig till färgerna ibland! Man visste inte om personen ifråga verkligen var lila i ansiktet eller ej ;)
Sedan gick det upp för oss att nu var det bara Alex tur kvar att råka ut för någonting, min gissning blev att hon skulle cykla och ramla när vi skulle cykla hem och Helenas gissning var att hon skulle bli överkörd av en buss (Hallå Helena, det går inte bussar såhär sent i Höör..) så jag tvingade A att meddela mig när hon hade kommit hem i säkert förvar och det gjorde hon som tur var, min snuttegumma :) ♥

Nu tänkte jag läsa lite i min nya bok "14 år till salu". Riktigt hemsk historia det där alltså..


Btw, jag VET att du läser min blogg, du behöver inte försöka dölja det..
Är mitt liv så jävla intressant för dig eller?!
I've got news for you - FUCK OFF!


Vilken vurpa!

Herrejösses vad JAG flög åt helvete när vi var ute och åkte! Hur fan stannar man på inlines?
A och H skrattade så dom höll på att dö när jag i panik kastar mig mot gräset för att stoppa farten men lyckas istället landa på röven med en jäkla smäll! Tog i med händerna också så det var ju tur att där fanns gräs och inte bara asfalt, det gjorde ont ändå. Haha :)

Nu: Mat och sedan myskväll hos H!







Bambi på hal is?


Bambi


Filip inspekterar "proffsåkarens" hjul ;)


En annan Bambi, hehe!

En perfekt helg.

Lördagskvällen var sjukt kul med mycket skratt och trevliga människor och stackars Alleballe som drack några shotar för mycket ;) Sorry Babs ;) ♥ Dans till massor och även lite deeptalk!
Somnade vid klockan 6 på morgonen och vaknade inte förrän klockan 12, härligt att sova bort halva dagen? Tog ett litet tag innan man vågade köra men jag och Johan tog oss iallafall till Burlövs Center där vi inhandlade inlines och massa skydd efter en något knasig ide från min sida, jag fick ett sånt jävla sug efter att åka inlines! Vem får det på bakfyllan egentligen? Haha :) Hem igen och på med inlinesen, jag såg nog ut som Bambi på hal is men när man kommit in i det lite så gick det som på räls! Ska dra med mig min brors flickvän Camilla ut på en tur sen, vi tänkte åka ner och handla glass, yum!

Puss!















De e najs!



 







Yummie

Godmorgon på er :)
Idag är man ju nästan uppe med tuppen känns det som, jag HAR varit vaken en stund och jag vet att klockan är halv 10.. Hehe! Synd det inte kan vara fint väder så att man hade kunnat sitta ute och sola, behöver lite färg nu känns det som :)
Ikväll blir det utgång med töserna, kul kul :) Har inte kirrat förfesten än (fan vad cool jag lät där, haha..) men det ordnar sig alltid! Hoppas SV är på plats ikväll.. Mmh ögongodis ;)

Har en hel lång tråkig och regnig dag framför mig att slå hjäl först, får väl se en film eller helt enkelt bara krypa upp i soffan med min bok och dricka en kopp te, mys!


Puss på er!

Godnatt..

Har nyss lagt mig i sängen, ska läsa lite ur min älskade bok "Ljudet av ditt hjärta" av Stephenie Meyer och sedan ska jag sova..

Godnatt på er! ♥


Snutteplutten och jag på Liseberg.

Solstorm, vilken skitfilm!

Jag och Kensing sitter hemma hos Helena i hennes soffa medans Helena far runder och kör folk överallt!
När hon kom hem satt jag och tittade på Svampbob fyrkant men det fick jag inte se på längre av henne trots att hon 5 minuter senare körde igen, haha :)

Nu är hon iallafall tillbaka så nu är det Discovery som gäller, tror det är Miami Ink eller något! Sedan blir det kanske dagens andra film. Vi kollade på Solstorm innan (med Mikael Persbrandt och Isabella Scorupco eller hur det stavas..) och det måste ha varit en av Sveriges sämsta filmer.. Hum.. JÄVLAR VAD GUD ÄR GOD ALLTSÅ, HALLELULJA!


En gammal goding.

Michael Learns to Rock - Someday

Behövs det en rubrik?

Vid halv tio igår morse hoppade jag i bilen och tutade iväg till Perstorp för att hämta Natalie (Päds). Upp en runda och tog en titt i hennes lägenhet medans hon fixade det sista med tvätten och sedan begav vi oss av mot Halmstad för lite serious shopping ;) Ett par JÄVLIGT snygga skor, örhänge, en tisha, Malins studentpresent och lite undisar fick följa med hem till Skåne!
På vägen hem hade vi inte GPS:en på så N fick agera som en sådan och det låter såhär:
Natalie: Här ska vi svänga av!
Sandra: Okej!
(svänger inom McDonalds för en McFlurry marängswiss, MUMS)
Där sitter vi glada i hågen med våra goda glassar och våra hjärnor någon helt annanstans..
Natalie: Körde du på motorvägen igen?
Sandra: (efter viss tvekan..) Jaaa..
Båda två får ett stort jäkla skrattanfall, hur tankspridd får man vara?
Vi sa ju 10min tidigare att det var denna avfarten vi skulle av på.. McDonalds eller ej, det var ju bara ett trevligt stopp som råkade ligga på vägen ;)
Slutade iallafall med att vi fick köra vidare till nästa avfart, ut igen på motorvägen mot Göteborg och sedan köra av på rätt avfart IGEN, pust, men nu fick vi ju se den delen av vägen också i ösregn så det var ju toppen, eller hur? ;)

Hem fort som fan och gjorde mig iordning för Malins student, ringde Helena och Lolla som skulle köra mig till Rörum och sedan var jag påväg igen.. Snabba ryck här alltså! Halvvägs mellan Höör och Rörum står det en bil på motsatt sida och blinkar med varningsblinkers, sträcker ut handen genom rutan och vill att vi ska sakta ner.. Då ser vi att det står vildsvin vid vägkanten på våran sida.. Söta små kultingar som yrade runder. Stannade till och skulle såklart fota dom då plötsligt Helena utbrister:
Va fan, det ryker ju!
Mycket riktigt, det kokade lite grann under motorhuven så där stod vi, tre tjejer med motorhuven uppe och inte en enda biljävel stannar för att hjälpa oss! Den enda reaktionen vi får är en kille som sticker ut huvudet genom rutan och i farten ropar något som jag inte uppfattade men okej, NORMAL?
Ringde Sofie som inte svarade så jag provade ringa hem till dom istället. Marie (Sofies och Malins mamma) svarade, jag förklarade snabbt vad som hänt och sedan var hon påväg för att hämta upp mig, TACK!  :)
God mat och trevligt sällskap på studentskivan, vi åt helgrillad gris och framåt 22.30 sa jag hejdå och åkte hem.




Grisarna



Den glada studenten skålar ;) ♥



Jag och frugan

Hemma efter kvällens bus!

Nu har jag kommit hem, lagt mig i sängen och tänkte sova!
Kvällen har varit den trevligaste på länge då jag har fått spendera den med mina favorittöser.
♥ Åh, vad jag älskar er!
Har svalt lite "bakistabletter" så nu hoppas jag att jag är fit for fight imorgon när jag ska till Päds :)
Sov gott alla mina hjärtan därute och även alla ni andra som kikar in..

Vi hörs!

Ready set GO!





Nu väntar jag bara på att H ska ringa..



Jag saknar dig.. ♥

CRAP

Jaha, detta var ju mindre bra..
Det blev ombesiktning på Eddan eftersom det var glapp i styrlederna och vänster halvljus funkade inte, jag kollade ju lamporna igår och även nu när jag kom hem, lampan lyser visst! KNÄPPT!
Nu måste jag vara sur ett tag över det, ni får ursäkta så mycket.

Nu ska jag köra..

Önska mig lycka till ;)

Ayo Technology


Denna låten spelas på repeat..

Veckan..

Ska snart köra iväg och besiktiga Eddan, hoppas han går igenom ;)
Hade tur som kollade lampor och så igårkväll för det visade sig att inget av parkeringsljusena fungerade.. Fick bytt dom iallafall så nu hoppas jag på att den slinker igenom utan ombesiktning ;)

Har en full vecka framför mig, läs och lär! Haha..
Senare idag ska jag träffa Fisen, Lilja och deras hund (Råttan, hans nya smeknamn då han kräkte upp en råtta sist jag var där.. Antagligen hans sätt att visa sin kärlek till mig.. Hum..)
Vid 20-tiden ska jag möta upp H för att gå ut och ta en öl.. Hade såna enorma cravings efter en öl igår, då tog jag ingen men idag då jäklar ;)
Imorgon bär det av till Perstorp (hoppas jag) för att träffa söta Päds, det var alldeles för länge sedan sist..

På torsdag blir det studentskiva igen då frugans (Sofie, vi gifte oss i Åhus midsommaren -02 typ.) lillasyster Malin tar sin student, GRATTIS HUN!
Fredag blir väl kanske nåt så när slapp och sedan blir det utgång igen på lördag med Mathilda och hennes kompis Angelica! Så jag tror att jag har en kul och spännande vecka att se fram emot :)

Vad ska ni hitta på i veckan?


Klödd med internet!

Har haft klödd med mitt mobila bredband idag som helt plötsligt inte ville funka längre.. Ringde Glocalnet för att få hjälp med att lösa problemet, det tog sin lilla tid men två samtal senare
funkade det igen.
Det visade sig att det var min brandvägg som hade fått för sig att G-net var något läskigt. Himla mesig brandvägg jag har va? Hehe :)

Nu ligger jag i sängen på jobb och bara slappar, tycker det är så skönt att jobba natt för allt är så lugnt och det innebär i princip bara att man kommer hit och sover. Vem har det egentligen så bra?
Studentskiva igår ju där det bjöds på god mat och en lycklig Karro, åh vad jag också vill ta studenten igen, det var nog utan tvekan den bästa veckan i mitt liv!


FÖR DU HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD DU ÄR BRA! :)

Studentskiva och sjukhus.

Dom två orden lät inte så bra i en mening direkt men dom hör ju heller inte ihop på det viset ;)
Väcktes av mamma klockan 07.30 imorse och fick masa mig upp för att köra henne in till Lund, hon skulle operera handen idag och skulle bli helt okapabel till att köra efter det, så jag fick agera taxi.
När vi kom till sjukan (nästan 1! timme) tidigare än vi skulle (min mamma tycker om att vara i tid liksom, men behöver hon överdriva?..) fick vi veta att läkaren som skulle operera inte var där och ingen visste heller var han höll hus.
Vi satte oss ner och väntade och väntade.. och väntade..
Tillslut kommer sköterskan ut och kallar in patienten som hade tiden innan mamma.. ÄNTLIGEN!
Så sammanfattad väntetid idag uppgår till:
Vi var på plats 08:25, mamma skulle opereras 09.15, operationen skulle ta ca 20 min.. Vi körde därifrån klockan 11.00 alltså 2,5 timmar. Kanske inte så lång tid egentligen men när man sitter på ett sjukhus är det en hel evighet..
Nog om det nu!

Ikväll blir det studentskiva hos Karro, din lyckliga student! ;)
Så nu borde jag verkligen hoppa in i duschen och börja göra mig iordning innan jag ska bege mig hem till Alex för lite "pre-party" ;)


Ha en fin kväll och GRATTIS SOM FAN ALLA NI STUDENTER DÄRUTE!

En av världens vackraste låtar.


En gammal vän!

Jag vet varken ut eller in känns det som..

Dagen har spenderats med min älskade Jenny som jag inte träffat på år och dar!
Vi har suttit och snackat massa skit, känslor och annat skoj som man bara måste dela med sig av när man inte sett varandra på så länge. Hursomhelst så har jag haft en jättemysig dag med min fina vän och om vädret är fint imorgon ska vi åka till Lomma beach och steka!
När Jenny åkt iväg till träningen ringde Helena och frågade om jag ville med till Nova.
Jajamen, tänkte jag.
Ett par jeansshorts och ett armband fick följa med mig hem, nice!

Godnatt!

Jag är så förvirrad..

Mitt hjärta säger en sak, men min hjärna säger mig något annat..

Tankar

Är hemma hos H och dricker öl och pratar om hur livet känns förjävligt just nu..
Hur kan allt rasa på en vecka? En helg? Ett dygn?
Jag fattar ingenting, H fattar ingenting och man kan nog säga att vi är helt lost.
Hade det inte varit sommar och fint väder hade jag suttit här och störtbölat!
Konstigt att lite sol kan få en att må en aning bättre..

RSS 2.0