En tanke..

Varför kan vissa människor inte bara vara glada över andras lycka? Är dom så olyckliga och egoistiska själva eller? Nej fy. Däremot tack mina fina vänner som alltid står vid min sida. I vått och torrt. Föralltid vi. ♥


Snart dags..

.. att köra hem :) Jobb imorgon och sedan är det helg igen! Var tar veckorna vägen egentligen?
Hoppas på flytt snart också. Ingen som är intresserad av en 3a? Någon? HALLÅ? :)

Fortfarande förkyld.

Ligger hemma i soffan med näsdukar, nässpray och varm choklad upp till öronen och jag måste köra iväg på ett möte klockan 13. Orkar egentligen inte men vad gör man? Efter det ska jag passa lilla Fjompen en stund, tänkte att vi kunde ta en sväng bort om Lolla i hennes nya lägenhet och kika ;) Sedan imorgon blir det förhoppningsvis jobb om förkylningen ger med sig!


Nä, frukost nu kanske?


How can we be lovers if we can't be friends?

Stämmer så bra så! Myskväll här hemma = Jenny och Sandra vid varsin dator i varsin del av soffan och Ken i mitten :) Skönt att bara ha en underbar vän bredvid sig, man behöver inte prata hela tiden men man vet att vännen finns där om man skulle vilja det! Jobbiga tider nu och tankarna snurrar i min skalle..
Bio i veckan med Jenny och Babsan, vi ska se "Michael Jacksons: This is it" och så blir det kanske en liten lägenhetstitt :)


My dream is to fly

RSS 2.0