GE MIG!


.

Jisses så trött man kan vara..


Gårdagen blev VÄLDIGT lyckad! Tack mina fina vänner.  ♥


Fredagskväll/natt..

Ligger i sängen på jobb nu, snart dags att sova så man orkar med morgondagen eller snarare natten :) Har varit en lugn kväll som innehöll hembakad pizza och film hos Hasse, Virre och lilla busungen Filip! Han tycker om tant Sandra han :) Sedan blev det dags att köra till jobb i min fräcka rallybil (avgasröret har gått itu, så den låter värre än fan..) Känns lite extra häftigt när folk vänder sig om och tittar på en, jag vinkar och firar av ett bländande leende, men såklart är det ju inte mig dom tittar på utan på bilen! Haha! Nä, jag bara skojar med er..

Nä, jag borde väl sova nu..
Sweet dreams!




Helena hänger med, hon verkar va på G... HAHA :)

Jag kan inte hjälpa det..


Är det inte november snart? :)

Som vanligt är jag dålig på det här..

.. med att blogga! Vet inte vad det tar åt mig ibland.. Ibland poppar det ut 4-5 inlägg på en dag och ibland går det en hel vecka emellan inläggen (som nu..)! Skärpning S :)

Veckan som har varit har mest gått åt till att jobba, great med pengar i lomman, haha! Saknar Öland gör jag, vi hade några otroligt roliga och mysiga dagar där uppe och vi håller på att planera en tripp till, kul!

Läste i tidningen för några dagar sedan att det hade kommit jättemycket regn på Öland, det stod till och med vatten inne i köpcentret i Färjestaden, tur att vi slapp allt regn iallafall :)


Jag, Lolla, Johan och Matti körde in till Lund igår och kollade på Ice Age 3, skrattade mig igenom hela filmen.. Eftersom "saken" (ja, vad är han egentligen för ett djur?) fortfarande inte fått tag i sitt älskade ekollon borde det ju kanske komma en 4? :) I övrigt när det gäller bio så längtar jag och Babs SJUKT mycket till november då New Moon har biopremiär, vi ska sitta bänkade med popcornskålen i högsta hugg och bara dregla över den fantastiskt snygga Edward Cullen på premiärdagen, kan man köpa biljetter redan nu tro? Haha!



Jag är kär..

At work.

Idag har vi kört hem från Öland för det var dags för mig att jobba.. Har haft tre sjukt härliga och galna dagar, tack töser och pågar! Bilder ligger uppe på facebook, det finns även några bilder i tidigare inlägg för er som är intresserade!
Är på jobbet nu och chillar, tänkte snart hoppa i säng, man blir sjukt sliten av att köra bil i flera timmar även fast man har tre andra galningar i bilen som tjoar och tjimmar! :) Sammanfattningen av Öland måste vara:

Galen, mysig, utedass, tältuppsättning, Borgholm, kyrka, bus, alkohol, kaffe, skratt, en drängafull Ebbesson, Alex och Sandra i (nästan) slagsmål, haha, snapsvisor, mannen från skogen och fuck you!
Vi som var där förstår!  Ni andra skiter jag i! :) Wowo! ♥


Dags för sängen, mina ögonlock tar semester nu..


Kortspel och mys i vårt regnskydd.

60316082d04b15f6fd8c9fccdaef0b93.png

Kolla varifrån!

Kortspel och mys i vårt regnskydd. Haha! Vi har spikat en pressening i taket och satt fast den i marken med tältpinnar! Funkar skitbra:)


Godmorgon på er!

Precis ätit frukost och druckit islatte, mår fruktansvärt bra idag trots att vi började dricka redan klockan ett igår! Hade en jättemysig dag tillsammans med kubbspel, hjulande, Alex som stod på huvudet (kul bild jag fick på henne, alltså ni skulle se den men det vill hon tyvärr inte..) och god mat. Vi käkade grillspett med potatissallad, yum!
Vid 23 tiden kom Ebbe, TC och Andre hit och festen fortsatte.. Vi försökte sätta upp tält och det slutade med att överdelen har blåst av två gånger! Haha, tur att man inte själv ska sova i det, vi sover iallafall inomhus :)


Gårdagens dummaste blondin var iallafall Alex för hon lät såhär:

- Alltså, var är nu kyrkan?
Jag pekar och säger:
- Där Alex, hur dum är du egentligen?
Kyrkan låg 10m framför oss..


Har Estrella dött?

0-55e810cb11c6cbf8b19a3da10edb7e43.png

Kolla varifrån!

Har Estrella dött?


Hey Där

Ser att bara den ena mobilbloggningen kommit fram, konstigt att det klöddar så ofta.. Nu har vi iallafall ätit och sitter och dricker cider/öl/grogg och andra goda saker. Orkar inte skriva så detaljerat nu så jag bjuder på lite bilder istället! :)




















Ölands grodan

0-3d935707d1779042b9b2fba583ebe68f.png

Kolla varifrån!

Ölands grodan


Update från Öland

Hej där!

Nu har vi vaknat till liv och precis ätit frukost. Vi har bara ett problem nu och det är att vi fattas en kabel och utan den kan vi inte lyssna på musik! Så vi får väl helt enkelt köra och köpa en.. Sedan blir det kubb och lite cider :) Åh det är härligt med semester!
Nu måste vi köra in till Borgholm (igen..) och köpa en sladd!


Puss!

Skånes djurpark.

Ska snart iväg och jobba! Vi ska gå en runda på djurparken idag och eftersom jag bor i Höör var det onödigt för mig att först åka till Eslöv och sedan tillbaka igen ;)

När jag slutar vid 18.00 ska jag iväg till farmor och farfar eftersom min söta farfar fyller år idag, dock vet jag inte hur mycket han fyller, hehe :) Runt midnatt, lite innan, bär det av till Öland med tjejorna! Mer update kommer därifrån för lilla datorn följer med så vi kan pumpa musik!

BYE!


Förberedelser..

Bränner skivor till imorgon då det bär av till Öland med Alex, Emelie och Helena. Har bränt två skivor med BARA Michael Jackson, konstigt hur mycket man kan sakna en person man aldrig träffat.. Eller det är nog egentligen inte MJ man saknar utan fenomenet och vetskapen om att han aldrig någonsin mer kommer göra mer musik. Det finns bara en MJ precis som det bara finns en Elvis! King of pop, världen saknar dig!

Nog om det.. ÖLAND BRUDAR :) Woho! Det kommer förhoppningsvis bli några dagar fyllda med skratt, galenskaper, solsken (hoppet finns där..) fylla, badande och massa skitsnack :)



Vi hörs ;)


Minnesstund för MJ.


Här kunde jag inte hålla tillbaka tårarna..

Såhär bra har jag det just nu!

0f78e15fd015c17af5cedef5f2d96761.png

Kolla varifrån!

Såhär bra har jag det just nu!


Long time no see..

Oj, vad jag är dålig på att blogga emellanåt! Måste skärpa mig!


Dom senaste dagarna har jag varit ledig och mest legat i en solstol och jobbat på brännan, badat, rockat loss till musiken, kedjerökt och druckit litervis med vatten (bra va?). Vilket härligt sommarväder vi har fått, tycker dock att det inte hade behövt vara SÅ jävla varmt. Det räcker ju att sitta helt stilla för att lyckas bli svettig, och hur kul är det?

Gårdagen bjöd på en hejdundrandes förfest ute på en gräsmatta i Hörby. Trevliga människor, god dricka och sedan yrande på Offside i Hörby där jag träffade min fina vän Jenny! ♥
Sitter på jobbet nu och har natten, har ett pass imorgon kväll också och sedan är det Bakken som gäller på lördag med 12 crazy people. Det ska bli KUUUL :) På tal om något helt annat nu, här sitter jag och äter oliver med mandel.. Jag får ofta väldiga besattheter för olika saker (mat oftast..) och nu är jag helt såld på just oliver med mandel.. Kan ni fatta att jag tycker det är så gott att jag äter det som godis? Hrm..

Gotta go.
Saknar dig!

Partypeople:)

0-5622ae51c18a0fdc13c1481107e9bf74.png

Kolla varifrån!

Partypeople:)


RSS 2.0